RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Стало відомо про втечу з СІЗО в Харкові небезпечного злочинця: опубліковано фото

У четвер, 29 березня, ввечері з Харківської установи виконання покарань №27 (Харківське СІЗО) втік небезпечний злочинець.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України.

Відзначається, що втікач - Олександр Яровий, 1995 року народження. Уродженець села Баранове Валківського району Харківської області.

Чоловік був заарештований 23 березня Валківським райсудом за підозрою в скоєнні кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене групою осіб). Раніше судимий.

Уточнюється, що відразу після події співробітники СІЗО повідомили про надзвичайну подію правоохоронні органи і Міністерство юстиції. У даний час тривають розшукові заходи.

Фото: kh.depo.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше співробітники правоохоронних органів оприлюднили фоторобот злочинця, який влаштував стрілянину біля одного з ресторанів у Харкові, в результаті якої загинув іноземець.