RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стало відоме прізвище українського військового, який загинув на Донбасі: опубліковано фото

Військовослужбовцем, який загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі 30 березня, є боєць 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади Віктор Максимов.

Про це розповіли на сторінці 93-ї ОМБр у Facebook.

Товариші по службі загиблого військового розповіли, що він виконував своє бойове завдання на території Донецької області, коли близько 13:00 підірвався на невідомому пристрої і отримав поранення, несумісні з життям.

Максимов народився в 1984 році в Дніпрі, мав вищу освіту, працював в правоохоронних органах, після чого у 2014 році пішов захищати Україну в зону АТО. У підрозділі військового згадують як справжнього чоловіка, безстрашного, але в той самий час веселого і доброзичливого.

"Він будував плани на літо, сумував за дружиною і маленькою дочкою. Однак, планам не судилося збутися..., - підкреслили в 93-й ОМБр. - Бойові побратими обіцяють, що путінські бойовики заплатять за життя Віктора мінімум в десятикратному розмірі" .

Як повідомляв "Апостроф", 29 березня внаслідок бойових дій на Донбасі також постраждали троє українських військовослужбовців.