RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Перемир'я" на Донбасі: стало відомо про зухвалі провокації бойовиків

Незважаючи на оголошене раніше перемир'я на Донбасі, бойовики не перестають обстрілювати позиції ВСУ зі стрілецької зброї і збивати безпілотники ОБСЄ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

"За інформацією спостерігачів місії, протягом трьох останніх днів, під час проведення верифікаційних заходів відведення техніки і озброєння в тимчасово непідконтрольних уряду України районах, бойовики російсько-окупаційних військ тричі обстріляли БПЛА СММ ОБСЄ. При цьому, поблизу населеного пункту Минусинськ (місто в Красноярському краї РФ, - прим. "Апострофа"), де бойовики влаштували своєрідний "полігон", безпілотник СММ ОБСЄ був збитий. У всіх цих випадках представники місії були змушені покинути зазначені райони спостереження", - йдеться в повідомленні.

У той же час, спостерігачам ОБСЄ вдалося задокументувати переміщення техніки бойовиків, зокрема, в цьому ж районі було зафіксовано ворожу колону з десяти БМП.

Як повідомляв "Апостроф", незважаючи на пасхальне перемир'я в суботу, 31 березня, українські військовослужбовці були змушені відкрити вогонь у відповідь на провокації проросійських бойовиків.