RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Івано-Франківську влаштували стрілянину біля нічного клубу: опубліковані фото

У ніч на 1 квітня біля будівлі нічного клубу в Івано-Франківську група п'яних чоловіків влаштувала стрілянину, внаслідок чого постраждало двоє людей.

Про це поінформували в регіональному управлінні патрульної поліції.

Відзначається, що інцидент стався близько третьої години ночі біля нічного клубу на вулиці Івасюка, - група невідомих обстріляла людей на сходах і в приміщенні нічного клубу. Коли на місце прибули патрульні, то побачили, як кілька чоловіків сідають в автомобіль Nissan і намагаються втекти, відстрілюючись від переслідування. Чотирьох чоловіків затримали прямо у машини, одного в кущах через дорогу і ще одного у дворах за клубом. Частина правопорушників встигла втекти до прибуття копів, - їх на автомобілях Volkswagen Caddy і Toyota Land Cruiser Prado затримали через деякий час на вулиці Незалежності.

Внаслідок інциденту двоє відвідувачів нічного клубу були поранені в ноги і госпіталізовані. Всі 11 затриманих чоловіків виявилися уродженцями Київської, Луганської та Харківської областей, - їх освідчили на стан сп'яніння і затримали; з автомобілів вилучили зброю. Вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

У мережі з'явилися фото з місця подій:

Як повідомляв "Апостроф", в Голосіївському районі Києва 31 березня група невідомих відкрила стрілянину з автомата.