RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Києві побили продюсера відомого українського телеканалу: опубліковані фото і відео з місця нападу

У ніч на середу, 4 квітня, в Києві група молодих людей побила і пограбувала продюсера телеканалу "Україна", після чого спробувала пограбувати супермаркет і напала з ножем на охоронців.

Про це розповіли в "Інформаторі".

Інцидент трапився близько 01:00 на вулиці Гната Юри, 6, - у супермаркеті затримали групу з хлопців і дівчат, які напали на охоронців з ножем, коли ті намагалися перешкодити крадіжці товару з магазину. Почалася бійка, розбилися пляшки, і один з нападників порізав обличчя об скло. Під час оформлення правоохоронці встановили, що зловмисники підходять і під орієнтування про побиття чоловіка на зупинці неподалік.

Потерпілий на зупинці розповів, що є продюсером телеканалу "Україна" і близько 00:30 йшов додому, коли на зупинці на нього напала група людей, які почали мовчки його бити, після чого забрали мобільний і гроші, і втекли з місця подій. Чоловік повернувся до редакції телеканалу, де викликали патрульних і медиків. У нього зафіксували безліч ушкоджень: струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, рвану рану верхньої губи і травму грудної клітини.

Попередньо, потерпілий впізнав зловмисників. Підозрювані затримані, всі учасники інциденту дають свідчення.

У мережі з'явилися фото і відео з місця подій:

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Печерському районі Києва невідомі зі стріляниною напали на іноземця і побили його.