RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві несподівано зник чоловік, який жив поруч з Адміністрацією президента: відео

У Києві загадково зник чоловік, який має елітну нерухомість у центрі міста поблизу Адміністрації президента.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "112 Україна".

Відзначається, що, незважаючи на елітне житло, за душею у чоловіка не було ні копійки.

"Рідні відмовилися від нього ще кілька років тому. Сам пенсіонер розповідав, що часто хворіє і має купувати ліки, а його родичі не мають достатньо грошей. З тих пір чоловіка підтримували соціальні працівники. Однак пенсіонер від допомоги відмовився", - сказано в повідомленні.

За даними директора територіального центру Печерського району Людмили Примак, в грудні 2017 року Микола Ковтяга підписав договір довічного утримання. Опікуном пенсіонера була жінка. За те, що доглядає за ним, вона повинна була отримати його квартиру. Однак незабаром чоловік загадково зник.

Як вдалося дізнатися активістам, його в невідомому напрямку вивезли дві жінки з чоловіком. Після цього Ковтягу ніхто не бачив. Тим часом в онлайн-сервісі, де реєструють шлюби, з'ясувалося, що після зникнення 88-річний пенсіонер одружився на жінці, втричі молодшій за нього.

У поліції за фактом зникнення людини відкрили провадження. Попередня кваліфікація - умисне вбивство. Чоловіка оголосили в розшук, шукають всюди, крім його квартири. Замок на дверях без дозволу власника до рішення суду зняти не можуть.

"Громадські активісти стверджують, що кілька тижнів тому замку на дверях не було. Припускають, що його повісила опікунка. На телефонні дзвінки жінка не відповідає, тому підозрюють, що причина зникнення чоловіка - його квартира, розташована в центрі Києва, на вул. Лютеранській. У середньому вона коштує 5 млн гривень", - йдеться в сюжеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу схвилювало зникнення 10-річного хлопчика в Києві.