RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Миколаєві затримали неадекватного водія з незвичайним "вантажем": опубліковано фото

У понеділок, 2 квітня, в Миколаєві поліцейські затримали водія з ознаками наркотичного сп'яніння, який вів себе не зовсім адекватно.

Про це написав на своїй сторінці поліцейський управління поліції Миколаєва Алекс Гарп.

"Виявили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Запропонували проїхати на Володарського для огляду. Перед тим, як посадити людину в службовий пріус провели поверхневу перевірку. Виявив пляшку 0,5 л з-під мінеральної води "Оболонь", в якій було близько 1/3 рідини жовтого кольору з пінкою", - написав він.

На питання поліцейських, чи не сеча в пляшці, порушник сказав, що вода. Після цього поліцейські попросили його випити незрозумілу рідину з пляшки. Водій підкорився.

"Думаю, може реально вода солодка! Але коли в туалеті з цієї пляшки хотів перелити в стакан для аналізів, то зрозумів, що все-таки сеча! Але чому ковтав?" - дивується поліцейський.

Незабаром з'ясувалося, що ніяких наркотичних речовин в аналізах порушника експертиза не виявила.

"Але ознаки, очі, язик, поведінка, 6 вироків суду за злочини (останній "розбій "), чому хотів сечу з пляшки замість своєї здати? Не розумію! Прошу відправити сечу на розгорнутий аналіз, пакуємо "аналізи", заповнюємо ще документи ... прибираємо використаний тест і помічаємо, що проявилася реакція на канабіс!" - додає Гарп.

У підсумку, у водія, незважаючи на всі його старання, вилучили посвідчення водія.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео з площі Севастопольської в Києві, де 24 лютого п'яний водій на великій швидкості влетів у колонку на автозаправній станції.