RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Замах на скандального депутата в Житомирській області: поліція розкрила деталі і показала фото

Депутат Новоград-Волинської міської ради Олег Ващенко, на якого увечері 4 квітня було скоєно замах, госпіталізований, а поліція займається розшуком зловмисника і відкрила кримінальне виробництво.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

За інформацією правоохоронців, замах на 45-річного депутата було скоєно в той момент, коли він виходив зі спортивного клубу. Людина в балаклаві зробив кілька пострілів в Ващенка і зник з місця злочину. Депутат отримав проникаючі вогнепальні поранення плеча і непроникаюче поранення грудної клітини. Його доставили в лікарню і надали медичну допомогу.

На території Баранівського, Новоград-Волинського, Ємільчинського та Пулинського районів Житомирської області введено спеціальні заходи "Сирена". Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На фото Ващенко в першому ряду зліва

Нагадаємо, за інформацією "Апострофа", Ващенко керує фірмою "Скорбота" і фігурував в скандалах з держзакупівлями на тендерах. Також його пов'язують з представниками кримінального світу.

Як повідомляв "Апостроф", в центрі Одеси вчинили замах на заступника голови Одеської обласної ради, колишнього народного депутата від "Батьківщини" Олега Радковського.