RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Херсоні сталася стрілянина, є постраждалий: опубліковано фото

У четвер, 5 квітня, в Херсоні сталася стрілянина, в результаті якої був поранений чоловік.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

"Приблизно о 14:45 в службу "102" надійшло повідомлення, що в центрі Херсона на площі Свободи невідомий чоловік зробив кілька пострілів, є поранений. Зловмисник втік на автомобілі чорного кольору", - сказано в повідомленні.

За словами начальника херсонського відділу поліції Олександра Говоруна, в місті був введений план "Перехоплення". Так, патрульні поліцейські протягом півгодини наздогнали автомобіль зі зловмисником на виїзді з Херсона і зупинили його.

"Підозрюваним виявився раніше не судимий 33-річний житель передмістя Херсона. У салоні автомобіля слідчо-оперативна група вилучила знаряддя злочину - мисливську рушницю. Поранений зараз перебуває в лікарні, його життю нічого не загрожує", - додали в поліції.

Відзначається, що попередня правова кваліфікація кримінального злочину за ст. 15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин" і ст. 115 КК "Умисне вбивство".

У даний час правоохоронці з'ясовують всі обставини і мотиви скоєння злочину. Зловмисник затриманий, проводяться слідчі дії.

Фото: hr.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Печерському районі Києва на вулиці Верхній невідомі зі стріляниною напали на іноземця і побили його.