RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві серед білого дня жорстоко побили лікаря: опубліковано фото

У Києві біля діагностичного центру в Деснянському районі невідомі скоїли напад на лікаря Юрія Ліску, який раніше відкрито заявляв про корупцію в медицині.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

За словами потерпілого, побиття сталося сьогодні в районі 11:50. На лікаря напали, коли він прямував на роботу. Нападників було двоє.

"Вони пильно дивилися на мене, а коли порівнялися, один з них замахнувся, щоб ударити мене рукою в скроню, але я вчасно зреагував і удар припав по вилиці. В результаті я отримав розсічення. Потім ці двоє, по виду типові "тітушки", почали мене бити, при цьому один з них сказав, "якщо ти не замовкнеш, ми тебе вб'ємо", - розповів потерпілий лікар.

Чоловіку було надано медичну допомогу, у нього діагностували перелом носа, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і розсічення м'яких тканин.

Раніше на лікаря вже нападали. Новий напад Ліска пов'язує з прийомом у голови Деснянської районної адміністрації Геннадія Заболотного, де він передав заяву про бездіяльність і невиконання приписів Апеляційного суду м Київ чиновниками РДА та керівництвом КДЦ Деснянського району.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі у скандального судді Олексія Бурана, який був викритий в отриманні хабара, стався нервовий зрив через рішення суду.