RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названа дата і місце прощання з відомим волонтером Погодіним

У понеділок, 9 квітня, в Одесі проведуть церемонію прощання з відомим волонтером Віктором Погодіним, який напередодні помер після важкої хвороби.

Про це проінформували в Цензор.НЕТ.

Відзначається, що церемонія розпочнеться о 12:00 на Таїровському кладовищі Одеси. З 10:30 до 11:20 у Будинку Офіцерів стоятимуть автобуси, які доставлять бажаючих попрощатися на цвинтар.

Варто зауважити, що Погодіна знали і любили як в Одесі, так і по всій Україні, - на самому початку агресії Росії проти України він організував у торгових центрів Одеси пункти збору допомоги для потреб армії, був частиною волонтерської "Сотні Далії Сиверин".

Нагадаємо, що Погодін помер 6 квітня після боротьби з важкою хворобою. В кінці березня волонтер був госпіталізований з шлунковою кровотечею і потребував тривалого і дорогого лікування. Для нього організували збір коштів, але дива не сталося.

Як повідомляв "Апостроф", вчора в Новоград-Волинському Житомирської області поховали українського військовослужбовця, ветерана АТО Олексія Вєнікова, який наклав на себе руки після повернення із зони бойових дій.