RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Під Одесою поліцейський на службовому авто влаштував смертельну ДТП

У Кілійському районі Одеської області дільничний інспектор місцевого відділу поліції влаштував смертельну ДТП на службовому автомобілі ВАЗ.

Про це повідомляють "Факти".

Відзначається, що чоловік з багаторічним стажем роботи в темний час доби прямував до районного центру.

За попередніми даними, за кілометр-півтора до Кілії, на ділянці дороги Кілія - Шевченкове, він побачив зустрічний транспорт. Обидва водії, виконуючи правила дорожнього руху, переключили фари на ближнє світло, однак поліцейський не відразу помітив людей, що йшли в попутному напрямку.

"Незважаючи на те, що вжив заходів щодо відведення автомобіля в бік, (поліцейський, - ред.) не встиг запобігти аварії: під колесами ВАЗу опинилися двоє пішоходів. Обидва отримали травми: чоловік - важкі, жінка - середньої тяжкості, а поліцейський автомобіль перекинувся. Водій зустрічного авто з'їхав на узбіччя", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що пішоходи рухалися в Кілію по правій стороні дороги. З чоловіком і жінкою була дитина, яка їхала на велосипеді перед ними. На їхньому одязі не було ніяких світловідбивних знаків.

"Дільничний відразу ж повідомив про ДТП у відділення і швидку допомогу. Поки правоохоронці й медики добиралися до місця події, він спільно з водієм зустрічного автомобіля надавав першу допомогу постраждалим. Автомобілі та постраждалі залишалися на місці до приїзду слідчо-оперативної групи", - заявили в поліції.

Постраждалих госпіталізували в Кілійську районну лікарню. З огляду на важкий стан чоловіка, медики прийняли рішення направити його до обласного центру, але по дорозі він помер. У жінки перелом лівого передпліччя, її життю нічого не загрожує.

У даний час встановлюються всі подробиці аварії.

"У всіх учасників ДТП після події була взята кров на аналіз. За зовнішніми ознаками алкогольне сп'яніння у водія визначено не було, проте пішоходи, попередньо, були під впливом алкоголю", - уточнили в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Закарпатті група п'яних поліцейських розбила патрульне авто.