RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Вінниці стіна на будівництві обвалилася на робочих: з'явилися нові подробиці і відео

Машиніст екскаватора врятував життя робочим під час обвалу стіни на будівництві у Вінниці у вівторок, 10 квітня, притримавши ковшем спорудження, що рухнуло.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ГСЧС України в Вінницькій області, передають Факти.

Завдяки цьому основна частина робочих змогла відбігти на безпечну відстань.

"У цьому місці велося будівництво другого корпусу готелю "Франція". Роботи велися на майданчику біля гаражів Нацбанку. Про те, що на будівництві стався обвал, ми дізналися о 15.10. На місце події виїхали два чергових караули пожежно -рятувальний частин Вінниці. До нашого приїзду одному будівельникові вдалося самостійно вибратися з-під уламків стіни. Чоловік сказав, що під завалом залишаються ще двоє його товаришів. Будівельники перебували під бетонними конструкціями, І їх не було видно. Діставати їх довелося за допомогою спецтехніки. Будівельник, який самостійно вибрався на поверхню, допомагав нам рятувати його товаришів. Останнього потерпілого чоловіка ми витягли з-під завалів приблизно через півгодини. Його і ще одного будівельника доставили в лікарню швидкої допомоги", - розповіли в прес-службі.

Поки про причини НП не повідомляється. Але за однією з версій під місцем, де проводиться будівництво, міг бути підземний хід і фундамент просів. Обрушилися і кілька гаражів, поховавши під шаром бетону два автомобіля.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в урочищі Гончарі-Кожум'яки (Подільський район) 18 листопада прошлого року стався обвал перекриття на місці будівництва житлового комплексу.