RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Бойовики ДНР обстріляли житлові райони Авдіївки: опубліковано фото наслідків

У ніч на середу, 11 квітня, бойовики незаконних збройних формувань обстріляли приватний сектор так званої старої Авдіївки в Донецькій області.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Потрапили (бойовики, - ред.) у будинок і сарай на вулиці Лермонтова. Як доповів мені Павло Малихін, голова ВЦА Авдіївки, обстріл почався вночі, люди встигли сховатися в укриття і просиділи там до ранку. На щастя, ніхто не постраждав", - зазначив він.

За словами Жебрівського, на місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Як уточнює прес-служба Головного управління Нацполіції Донецької області на своїй сторінці в Facebook, внаслідок попадання снарядів постраждали домоволодіння, розташовані по вулиці Лермонтова. Осколками артснарядів пошкоджені вікна, двері, паркани, дахи будинків, вибуховою хвилею вибиті вікна.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 ( "Терористичний акт") КК України.

Як повідомляв "Апостроф", бойовики так званих ДНР і ЛНР за минулу добу 64 рази обстріляли позиції українських військових, застосувавши зброю, яка заборонена Мінськими угодами. Четверо бійців АТО були поранені, один отримав бойову травму.