RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Буде ще одне море: в мережі показали свіжі фото і відео з Криму

В інтернеті оприлюднили нові фотографії і відео з окупованого Російською Федерацією Криму, на яких зафіксовані наслідки незаконного видобутку піску.

Відповідні матеріалі розміщені в соціальних мережах.

"Євпаторія. 08.04.2018. Сольпром, видобуток піску йде повним ходом, скоро у нас з вами буде ще одне море - Євпаторійське, і в Сімферополь будемо добиратися вплав. Цільове призначення земельної ділянки не передбачало видобуток піску", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що пост активно коментують у мережі.

"Скоро електричка буде пірнати тут і виринати там", "Просто хтось дуже хоче в тюрму, і їм потрібно в цьому допомогти", "А де наші органи? Прокуратура, екологія і т. д." - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали свіжі фото зруйнованої дачі графа Мордвинова в окупованому Криму. До окупації на території маєтку був санаторій Міноборони України і за територією доглядали, проте після анексії Криму ніяких робіт по реставрації або прибиранню на території палацу графа Мордвинова не проводилося.

Крім того, не краще виглядає зараз і кримська Коктебельська бухта. На пляжі можна побачити автомобільні покришки і сміття, а в самому морі - іржаві залишки металевих конструкцій.