RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Донбасі внаслідок підриву загинула ціла родина

На лінії розмежування в Луганській області на вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в результаті чого загинуло четверо людей.

Про це проінформували у прес-центрі ГУНП в Луганській області.

Відзначається, що небайдужий мирний житель інформував правоохоронців про те, що його сусіди 7 квітня виїхали з дому і не повернулися.

Були проведені оперативно-розшукові заходи, в ході яких на лінії розмежування, в населеному пункті Піщане Станично-Луганського району, виявили пошкоджений автомобіль Shevrolet Niva з чотирма обвугленими трупами поряд з ним.

За попередніми даними, 57-річне подружжя разом з 38-річним сином і його цивільною дружиною підірвалися на протитанковій міні.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство. На даний момент на місці подій працюють вибухотехніки, криміналісти та слідчо-оперативна група, вирішується питання про перекваліфікацію кримінального провадження на статтю про терористичний акт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпропетровській області жінку жорстоко вбили за допомогою вибухового пристрою, хитро замаскованого під побутовий електроприлад.