RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Смертельна ДТП у Харкові: з'явилися дані про можливого учасника "гонок" з Зайцевою

Свідок жахливої ДТП на пасажирському переході в центрі Харкова Таїсія Помазан розповіла про автомобіль, який міг брати участь у "гонках" з Оленою Зайцевою, яка керувала Lexus, по Сумській.

Про це повідомляє NewsRoom.

За словами жінки, вона перед аварією йшла по провулку Мечникова і не бачила момент зіткнення і на який колір світлофора рухалися авто, але чула звуковий сигнал Lexus.

Вона також додала, що один з можливих свідків поїхав з місця ДТП відразу після того, що сталося.

"Коли я вийшла з-за повороту, побачила червоний автомобіль Mazda, який рухався в попутному напрямку з Lexus. За кермом машини був високий хлопець у шкіряній куртці, худий, зі світлим волоссям. Він вийшов з авто, подивився на Touareg, побачив, що люди лежать, і поїхав", - розповіла Помазан.

Видання уточнює, що на відеозаписі "гонок" по Сумській, які нібито влаштувала Зайцева з невідомим, видно автомобіль червоного кольору. Однак через високу швидкість визначити марку машини не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в лютому з обвинувального акта щодо Олени Зайцевої "зникли" згадки про опіати, виявлені в її організмі після аварії.