RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На Закарпатті агресивна компанія влаштувала бійку зі стріляниною: опубліковані фото

У четвер, 12 квітня, в Мукачеві, Закарпатської області, троє молодих людей влаштували бійку з відвідувачами місцевого ресторану, використовуючи при цьому ніж і пістолет.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Повідомлення про подію надійшло на лінію "102" ввечері, близько 22:30. Заявник повідомив, що невідомі зайшли в приміщення ресторану по вулиці Миру і почали сваритися з відвідувачами.

За словами поліції, на місце прибула слідчо-оперативна група, співробітники якої встановили, що між двома відвідувачами розважального закладу і трьома невідомими особами на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виникла сварка. В результаті конфлікту, молоді хлопці завдали двом відвідувачам, 25-річним жителям села Верхня Визниця Мукачівського району, тілесні ушкодження. При цьому у них був пістолет для відстрілу гумових куль і ніж. Після бійки причетні до злочину молодики втекли.

В ході розслідування правоохоронці кримінальної поліції Мукачево встановили осіб, які підозрюються в хуліганстві. Ними виявилися двоє жителів села Клячаново, також Мукачівського району, у віці 18 і 20 років, а також 24-річний житель районного центру. Травматичний пістолет і розкладний ніж, якими були нанесені непроникаючі тілесні ушкодження, слідчі вилучили.

За даним фактом в поліції почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК, тобто хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Ведеться розслідування.

Нагадаємо, не так давно в Києві невідомі влаштували масову бійку за участю близько десяти чоловік, в якій один з учасників отримав ножове поранення під ребро.