RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Українські військові понесли нові втрати на Донбасі

В результаті обстрілів з боку російсько-окупаційних військ на Донбасі в минулу добу загинув один український військовий, ще один - отримав поранення.

Про це 13 квітня повідомляє прес-центр штабу АТО.

Всього за добу зафіксовані 66 обстрілів позицій українських військових.

"На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по наших позиціях в Пісках та Водяному. Міномети калібру 82 мм застосували поблизу Шахти "Бутівка", Талаківки та Водяного, озброєння БМП – неподалік Талаківки та Водяного, а зенітні установки – в районі Опитного та Шахти «Бутівка». Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні наші позиції поблизу Авдіївки, Шахти "Бутівка", Мар’їнки, Опитного, Водяного, Пісків, Павлополя, Кам’янки, Лебединського, Красногорівки, Широкиного та Гнутового. Крім цього, в районі Пісків, Павлополя та Авдіївки – вівся снайперський вогонь", - повідомляють в штабі АТО.

Також зазначається, що на луганському напрямку з мінометів різних калібрів, озброєння БМП і зенітної установки агресор обстріляв укріплення поблизу Троїцького. З 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по захисникам Кримського, в районі Луганського - стріляли з БМП і зенітної установки, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - по захисникам Залізного і Зайцево. Також під вогонь з гранатометів потрапили захисники Новозванівки і Світлодарська.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фото військової техніки бойовиків в окупованому Луганську.