RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві п'яний студент влетів в зупинку: опубліковані фото жахливої ДТП

У суботу, 14 квітня, в Києві в Подільському районі на перехресті вулиць Кирилівської та Вікентія Хвойки сталося серйозне ДТП: автомобіль в'їхав в зупинку і збив два дерева.

Про це повідомляють "Вартові Еспресо".

За інформацією кореспондентів, водій автомобіля KIA, перевищив дозволену швидкість, через що не впорався з керуванням при виході з повороту, автомобіль занесло на трамвайних коліях.

Спочатку корейське авто вилетіло на тротуар і врізалося в зупинку громадського транспорту. На щастя, в суботу вранці на зупинці людей не було. Далі машина від зіткнення з зупинкою підлетіла в повітря, продовжила рух і на висоті близько двох метрів врізалася лівим боком в дерево, в результаті чого у неї майже злетіли задні колеса.

Після цього вона пролетіла ще близько п'яти метрів і зупинилася у другому дереві. Водій з пасажиром змогли самі вибралися з розбитої машини і кинулися геть.

Втім свідки їх каскадерської аварії повідомили поліцейським прикмети втікачів і незабаром водій був затриманий. Його з травмами різного ступеня тяжкості і з явними ознаками алкогольного сп'яніння доставили в лікарню.

Як повідомляють ЗМІ, за попередніми даними, за кермом автомобіля з номерами Донецького регіону знаходився студент (1994 р.н.) з Львівської області, який вчиться в Київському політеху (НТУУ КПІ). Експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові водія.

Як повідомляв "Апостроф", вночі 13 квітня в Києві на Дарницькому мосту водій автомобіля Nissan збив студента.