RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Діти сирійського друга Путіна влітку відпочивали в Україні: розкрито деталі

Влітку 2017 роки діти сирійського президента Башара Асада відпочивали в таборі "Артек", який розташований в окупованому Росією Криму.

Про це розповів депутат Держдуми РФ Дмитро Саблін.

"Ми хотіли б в першу чергу зосередитися на роботі з молоддю. Мої діти у минулому році відпочивали в "Артеку". Після цього вони стали краще розуміти Росію", - підкреслив Асад, виступаючи перед російськими парламентаріями.

Пізніше в "Артеку" підтвердили, що на відпочинку дійсно були троє дітей з прізвищем Асад, однак, керівництво дитячого табору не знало, хто вони, і для них не було особливого ставлення.

"Вони відпочивали як звичайні діти. Діти з таким прізвищем у нас були. Хто їх тато, я не знав, - каже директор табору Олексій Каспржак. - Розмовляли англійською та арабською мовами. Гадаю, їм сподобалося. Вони сильно спортивні діти, якщо я правильно пам'ятаю".

Варто зауважити, що 1 січня 2001 року Асад одружився з дочкою відомого сирійського кардіолога Асмі аль-Ахрас, - вона має громадянство Сирії і Великої Британії, і з самого дитинства спілкувалася з майбутнім чоловіком, після чого їх дружба переросла в любов.

В родині є троє дітей, - двоє синів Хафез і Карім 2001 і 2004 року народження, і дочка Зейн 2003 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі здивувалися дивним святкування відпочиваючими в "Артеку" Дня космонавтики.