RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Мережу розбурхала звістка про самогубства співробітників СБУ в Києві: всі подробиці

У Києві практично одночасно застрелилися два працівника Служби безпеки України.

Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів журналіст Станіслав Речинський.

Відзначається, що одне з самогубств сталося в селі Михайлівська Рубежівка в Києво-Святошинському районі, - колишній заступник начальника київського главку СБУ, який звільнився 3 2017 році, Олег Вовчок 1978 року народження застрелився з нарізного "Зауера", - про це пізно ввечері в суботу, 14 квітня, розповів правоохоронцям син цивільної дружини екс-бійця СБУ.

Спроба другого самогубства сталася о 14:15 неділі, 15 квітня, - співробітник Департаменту СБУ з питань захисту національної державності Сергій Ткаченко 1985 року народження вистрілив собі в голову з пістолета Макарова, однак, залишився живий і був госпіталізований.

В СБУ розповіли "Обозревателю", що інформовані тільки про одну спробу суїциду, в той час як в поліції стверджують, що в Київській області 14 квітня зафіксували одне самогубство, проте, чоловік не був працівником СБУ.

Відзначимо, що в соціальних мережах стривожилися такими подіми.

"Якісь дивні "збіги" останнім часом відбуваються у спецурі...", "Схоже, ми "напередодні грандіозного шухеру", "Не витримали тягар злочинів проти народу, сумління замучило", "Щось тут не те...", "Неспроста це все - такі збіги, - і спосіб, і день... дали по-офіцерські не забруднити честь контори і піти самим, але напевно ми цього вже ніколи, напевно, не дізнаємося", "Випадковістю тут і не пахне", "Мор якийсь", - прокоментували користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Черкаській області український чиновник зробив дивне самогубство у власному кабінеті.