RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві викрали і розбили машину кума Путіна: подробиці і фото з місця аварії

У понеділок, 16 квітня, вранці в Києві працівник автомийки в стані алкогольного сп'яніння викрав автомобіль Mercedes-Benz G-класу, власником якого є кум президента Російської Федерації Володимира Путіна Віктор Медведчук.

Про це повідомляє УНН з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За його даними, машину на автомийці залишила дружина Медведчука - українська телеведуча Оксана Марченко.

"Під час руху мийник не впорався з керуванням авто, внаслідок чого допустив ДТП без постраждалих. Співробітники поліції, які прибули за викликом, затримали правопорушника", - відзначило джерело.

Воно уточнило, що в даний час триває огляд місця події, а попередня правова кваліфікація інциденту буде визначатися по ст. 289 КК України.

Варто зазначити, що факт викрадення і ДТП на своїй сторінці в Facebook підтвердив нардеп Ігор Мосійчук.

У той же час "Вартові Еспресо" уточнюють, що аварія трапилася в Подільському районі на перехресті вул. Мостицької і Ужвій.

Так, на світлофорі, де зупинилися автомобілі, нетверезий автозлодій протаранив Mercedes Sprinter, який, в свою чергу, врізався в Daewoo Lanos. Після зіткнення викрадач намагався втекти з місця події, але, очевидно, виявився занадто п'яним - поліцейські знайшли його під стовпом, де він сидів.

"Перевірка на драгері на місці аварії показала вміст алкоголю в крові водія-викрадача 2 проміле - в 10 разів вище норми. У автомийника відразу взяли зразки відбитків пальців", - сказано в повідомленні.

Фото: ru.espreso.tv

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на Подолі сталася ДТП за участю автомобіля Mercedes, який їхав по зустрічній смузі.