RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На Донбасі знову неспокійно: стало відомо про великі втрати сил АТО

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі були зафіксовані 52 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

У прес-центі штабу АТО 17 квітня повідомили, що в результаті обстрілів з боку противника один український військовий загинув, троє - отримали поранення, ще двоє бійців - отримали бойове травмування.

"На Луганському напрямку із забороненої 152 та 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 82 мм та гранатометів бойовики вели вогонь по наших позиціях поблизу Зайцевого. Крім цього, агресор застосував озброєння БМП та гранатомети по українських укріпленнях під Луганським, гранатомети – неподалік Кримського, а великокаліберні кулемети – в районі Станиці Луганської та Новолуганського", - наголошується в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики стріляли із заборонених 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів по українським військовим в районі Пісків. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник відкривав вогонь по захисникам Водяного, Мар'їнки, Верхньоторецька, Авдіївки, шахти "Бутівка", Гнутового, Кам'янки, Новотроїцького та Широкино. Агресор застосував БТР по укріпленнях неподалік Водяного, озброєння БМП - близько Талаковки і Гнутового, великокаліберні кулемети - в районі Лебединського, Мар'їнки, Талаковки, Пищевика та Павлополя. Під обстріл зі стрілецької зброї потрапили захисники Невельського, Опитного, Лебединського, Гнутово і Талаковки, а поблизу Широкино - вівся снайперський вогонь.

Як повідомляв "Апостроф", за даними волонтера Семена Кабакаєва, в районі Докучаєвська Донецької області бойовики намагалися потрапити у "сіру зону", в результаті чого їх втрати склали близько 30 осіб.