RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Залишилися дружина і діти: з'явилися подробиці про одного із загиблих в ДТП в Кривому Розі

В результаті смертельної ДТП в Кривому Розі з вісьмома загиблими, у вівторок, 17 квітня, загинув батько трьох дітей.

Про це повідомляють Факти.

"Сергій (Рак, - прим. "Апострофа") працював з моїм чоловіком на заводі. Вранці він, як завжди, їхав на роботу на маршрутці. Але не доїхав. Сергій завжди був відповідальним і пунктуальним, тому, коли він вчасно не з'явився на роботі, його відразу почали розшукувати. Подзвонили йому додому, але дружина сказала, що він поїхав на роботу і більше не виходив на зв'язок. Його знайшли в морзі", - наводить видання слова мешканки Кривого Рогу Антоніни.

Відомо, що у Сергія залишилися дружина і троє дітей. Дружина загиблого працює медсестрою в лікарні, але зараз в декреті. Молодшій дитині ще немає і трьох років. Старшій - 15.

"Не уявляю, як дружина тепер одна підніматиме дітей. Сергій забезпечував сім'ю. Крім роботи на заводі часто робив ремонти - знову-таки щоб заробити копійку для дітей. Те, що сталося - страшно. Сергію було 39 років", - говорить Антоніна.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, крім Сергія Рака в автокатастрофі за участю маршрутки, пасажирським автобусом і Mazda, загинули Михайло Кукленко, Марина Соловей, Ігор Шкіря, Алла Коротич, Олександр Махінов, Андрій Славін і Людмила Стешенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на місці смертельної аварії в Кривому Розі відбувся молебень - сотні людей прийшли помолитися за трагічно загиблих земляків.