RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Страшна аварія з безліччю загиблих в Кривому Розі: останні подробиці про жертви і водія Mazda

Поліція заарештувала одного з учасників кривавої ДТП в Кривому Розі, водія автомобіля Mazda.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

З 68-річним водієм проводяться слідчі дії.

Його автомобіль врізався на перехресті в маршрутку, яка вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася з пасажирським автобусом. Поліція повідомляє про 19 постраждалих, більшість з яких - співробітники промислового гіганта "АрселорМіттал Кривий Ріг". Загинуло 8 людей. Чотири людини знаходяться на амбулаторному лікуванні, 15 - залишаються на стаціонарному лікуванні.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Також, транспортний відділ криворізького міськвиконкому повідомив, що передав в прокуратуру дані GPS контролю, який був встановлений на маршрутному таксі. За допомогою даного пристрою контролюється швидкість руху маршрутки. Швидкість маршрутного таксі в момент аварії була 46 км / год.

Повідомляться, що маршрутне таксі марки Мерседес Спринтер було пасажирським, а не переобладнаним з вантажного авто. Згідно техпаспорту, місткість маршрутки складає 25 пасажирів 1 водій. У момент аварії в салоні було 24 пасажири.

У прес-службі Криворізького міськвиконкому заявили, що легковий автомобіль Мазда-6 перед перехрестям прискорився, хоча виїжджав з другорядної дороги.

О 17:00 городяни проведуть на місці ДТП молебень.

У середу, 18 квітня, в Кривому Розі оголошено жалобу.

Як раніше повідомляв "Апостроф", з'явилося перше відео з місця ДТП з великою кількістю жертв в Кривому Розі.