RU  UA  EN

Середа, 19 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 червня

Всі новини

Бійка нардепів в прямому ефірі на ТБ вилилася в кримінальну справу

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом бійки народних депутатів Сергія Мельничука і Дмитра Лінько, яка сталася після політичного ток-шоу "Український формат" на телеканалі NewsOne.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Інформація про інцидент внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікована за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування доручено слідчим Солом'янського управління поліції ГУ НП в місті Києві під процесуальним керівництвом прокуратури міста.

Нагадаємо, конфлікт розгорівся ще під час прямого ефіру. Сергій Мельничук, який свого часу був виключений з фракції "Радикальної партії", розповів про те, що колеги зробили копію його депутатської картки і за допомогою неї голосували, в той час поки він був відсутній.

У відповідь на це Лінько назвав Мельничука "тушкою, яка продалася". Мельничук ще під час ефіру намагався розібратися з кривдником, але їх вчасно розняли. Однак після ефіру протистояння продовжилося. У підсумку, у Лінько виявився розбитим ніс.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бійку, але у Верховній Раді, влаштували депутати від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко та Іван Мельничук.