RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Йому було всього 28: світ схвилювала звістка про смерть популярного діджея Avicii

В Омані 20 квітня у віці 28 років помер шведський діджей Тім Берглінг, який виступав під псевдонімом Avicii.

Про це повідомляє журнал Variety.

Avicii виявили мертвим в Омана столиці Маскат. Про причини смерті музиканта не повідомляється, а родичі попросили ЗМІ поважати приватне життя.

Відомо, що в 2016 році Avicii відмовився від концертних виступів, так як після надмірного вживання алкоголю у нього виявили панкреатит.

Avicii почав виступати в 2006 році і вже через пару років прославився завдяки синглам My Feelings for You, Seek Bromance, Blessed і Levels. Він співпрацював з багатьма відомими музикантами, в тому числі з продюсером Крісом Мартіном і Coldplay. У 2013 році журнал Forbes назвав його одним з найбільш високооплачуваних діджеїв в світі.

Смерть популярного діджея потрясла його прихильників та колег. Французький діджей Девід Гетта назвав смерть Беглінга жахливим подією.

"Сталося щось дійсно жахливе. Ми втратили одного з таким прекрасним серцем, і світ втратив неймовірно талановитого музиканта. Дякую за твої чудові мелодії, час, який ми розділили в студії, граючи разом як діджеї, або просто насолоджуючись життям як друзі", - написав він на своїй сторінці в Twitter.

Також свої співчуття висловив американський діджей Сонні Джон Мур, відомий під псевдонімом Skrillex.

"Тім був справжнім генієм і новатором, але в той же час чутливим і скромним. Ця індустрія може бути грубою і я бачив, як вона напала на нього. Мені просто хотілося б обійняти його сказати, що все буде добре", - написав він у своєму Instagram.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у віці 35 років помер актор театру і кіно Алекс Беккет.