RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Львовом прокурор на смерть збив пішохода: в мережі повідомили резонансну деталь

У п'ятницю, 20 квітня, в Старосамбірському районі Львівської області прокурор Мостицької районної прокуратури скоїв наїзд на місцевого жителя. Від отриманих травм пішохід, 1954 року народження, загинув.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

ДТП сталася близько 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород, в селі Торчиновичі.

Про те, що в інциденті брав участь місцевий прокурор, першою повідомила журналістка телеканалу НТН Вікторія Балицька на своїй сторінці в Facebook. Також, за її словами, він перебував у нетверезому стані.

У коментарі ЗМІ прокурор Львівської області Юрій Квятківський підтвердив факт знаходження за кермом автомобіля прокурора Мостицької районної прокуратури, пообіцявши оприлюднити всі деталі в понеділок, 23 квітня.

Обставини смертельної ДТП повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. За їхньою інформацією, наїзд скоїв 29-річний житель міста Самбір, який перебував за кермом автомобіля ВАЗ-2114. Він разом з пасажиром автомобіля, також 29-річним жителем Самбора, отримали тілесні ушкодження. Прізвища учасників ДТП поки невідомі.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі суд постановив взяти під варту водія Mazda, підозрюваного в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди в Кривому Розі, яка призвела до смерті 9 осіб.