RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В зоні АТО бойовики не припиняють обстріли: двоє бійців поранено

У зоні АТО за суботу, 21 квітня, станом на 18:00, бойовики провели 31 обстріл позицій українських військ, двоє військовослужбовців були поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку із 120 мм мінометів й озброєння танків бойовики обстріляли опорні пункти українських військ в районі Павлополя та Пищевика. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував по оборонцях Водяного і Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю – в районі Авдіївки, Гнутового, Водяного та Невельського, великокаліберні кулемети – неподалік Пищевика, Новотроїцького, Черненко і Талаківки. Крім цього, під Павлополем і Талаківкою агресор застосував БМП, стрілецьку зброю – поблизу Красногорівки, Лебединського та Шахти "Бутівка", а по захисниках Павлополя і Новотроїцького – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку заборонені 120 мм міномети ворог застосував по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по оборонцях Новоселівки, Луганського, Новгородського та Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї потрапили укріплення в районі Кримського, з гранатометів – неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – під Новоселівкою.

Внаслідок ворожих обстрілів один український боєць зазнав поранення. Ще один воїн – отримав бойове травмування.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", у військовому госпіталі Києва 20 квітня помер боєць антитерористичної операції Широкий Геннадій В'ячеславович.