RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Взяття Метро: в мережі показовими фото відповіли на ідею влади РФ зняти фільм про Донбас

Міністерство культури Росії хоче зняти фільм або серіал за мотивами подій на окупованому проросійськими бойовиками Донбасі.

Таку ідею висунув заступник міністра Володимир Аристархов, повідомляє ТАСС.

Чиновник розповів, що в останні роки нібито активно розвивається співробітництво РФ і окупованих територій Донбасу.

"Але, на жаль, у нас досі немає хорошого кіно про події на Донбасі. Немає хорошого сценарію. Ми дуже чекаємо пропозицій щодо цього, щоб зняти гідний фільм або серіал про "Новоросію", - заявив Аристархов.

Варто зауважити, що в мережі критично сприйняли ідею Мінкультури РФ. Так, російський фотограф Василь Максимов запропонував робочу назву до фільму "День взяття Метро", супроводивши свою пропозицію фотографіями гіпермаркету в Донецьку, коли окупанти і сепаратисти громили будівлю і напивалися в ній.

"Вони билися за горілочку!", "Руський мир він такий, без грабежів і мародерства зовсім навіть не руський", "Метро-2014" як раз в тему, про зомбаків", "Тут навіть фахівці в області психіатрії не допоможуть", "А на 9 травня ставити його макет і знову брати. І шоб знову бухло всередині стояло", "А там і справді як бенкет під час чуми. Бухають всі. І тепер навіть дами підключилися", - прокоментували ідею в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий журналіст Денис Казанський показав, що залишилося від гіпермаркету "Метро" в Донецьку через кілька років окупації.