RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Мережу шокували фото розбитої меморіальної дошки воїну АТО в Полтаві

У суботу, 21 квітня, в Полтаві вандали розбили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО Сергію Лимарю, який служив в Нацгвардії зв'язківцем і загинув 20 серпня 2014 року поблизу села Староігнатівка Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Полтавській області.

Розбиту меморіальну дошку виявив місцевий житель, який проходив повз близько сьомої ранку. Він тут же повідомив в поліцію. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. Вандалів зараз розшукують.

У той же час, інцидент викликав бурхливу реакцію в соцмережі.

"Це вже третій випадок вандалізму в Полтаві по відношенню до пам'ятних знаків нашим героям війни на сході. Вимагаю від правоохоронних органів якнайшвидше знайти *одонків, які підняли свої брудні рученята на святе для кожного українця. Знайти і якомога швидше покарати *родів! Якщо цього швидко не зроблять правоохоронці, то їх знайдуть і жорстко покарають українські патріоти", - написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук.

"Знайти та покарати!", "Жах", "Знайти та покарати публічно, інакше немає ніякого сенсу", - коментують інцидент користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві вандали поглумилися над бюстом відомої поетеси Лесі Українки, викравши з нього пам'ятну дошку.