RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Черкасах осквернили пам'ятник генералу, який загинув на Донбасі: опубліковано фото

У Черкасах невідомі осквернили пам'ятник легендарному генерал-майору Ігорю Момоту, загиблому на Донбасі в 2014 році.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Віктор Іванько.

"Чи залишилося хоч щось святе! Багато сьогодні дають оцінки, наскільки радикально діють певні патріотично налаштовані політичні сили або громадські організації, але, люди! Що потрібно зробити з цими нелюдами, які відірвали букви на пам'ятнику генерал-майору Момоту Ігорю Федоровичу, який віддав своє життя, захищаючи нашу державу і наш з вами спокій і даючи можливість тим самим уйо... спокійно під мирним небом бухати далі!" - написав він.

Варто нагадати, що в 2014 році генерал Момот брав участь у боях проти проросійських збройних формувань у районі Дмитрівки, Маринівки і Амвросіївки. Загинув у результаті атаки бойовиків поблизу Зеленопілля.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Липовці Вінницької області невідомі осквернили могилу загиблого бійця антитерористичної операції на Донбасі Романа Грушка. Так, вночі невідомі зірвали прапор з могили, зневаживши святиню.