RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Люди стояли на колінах: з'явилися фото прощання з бійцем АТО, смертельно пораненим у Авдіївці

У вівторок, 24 квітня, в місті Куп'янськ Харківської області попрощалися з бійцем антитерористичної операції (АТО), смертельно пораненим у Авдіївці Донецької області, Геннадієм Широким.

Про це повідомляє місцеве видання "Наш рідний Куп'янськ".

"У грудні 2017 року в районі міста Авдіївка він (Широкий, - ред.) отримав численні осколкові поранення під час обстрілу міста російськими окупантами. Від страшних ран наш земляк був у комі. Його доставили в центральний військовий госпіталь у Київ. Але як не старалися лікарі врятувати його, їм це не вдалося. 20 квітня Геннадій Широкий помер, так і не прийшовши до тями", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що провести загиблого в останню путь зібралися земляки, ветерани АТО, волонтери та бійці 25-ї окремої десантної бригади, в якій він служив. Після панахиди присутні стали на коліна в знак поваги до героя. Поховали Широкого в його рідному селі Московка.

Фото: nashridkup.com.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в харківському військовому госпіталі помер український військовий з Тернопільської області Володимир Буртак, поранений у зоні проведення АТО на Донбасі.