RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Страшна ДТП з маршруткою в Кривому Розі: стали відомі несподівані подробиці

Кількість пасажирів, які їхали в маршрутці, яка потрапила в смертельну аварію в Кривому Розі у вівторок, 17 квітня, перевищувала можливе їх число, заявлене в техпаспорті.

Про це заявив слідчий у справі Микита Гаркавий в понеділок, 23 квітня, передає Радіо Свобода.

За його словами, в салоні маршрутки в момент аварії перебували 26 осіб разом з водієм. Це при тому, що згідно техпаспорту, маршрутка розрахована лише на 20 осіб і п'ятьох, які можуть стояти. По суті, перевищення норми перевезення пасажирів становило на одну одиницю.

У той же час, на місці події з'ясувалося, що насправді в маршрутному таксі було лише 14 посадочних місць, інші ж пасажири їхали стоячи.

"Питання залишається відкритим. Маршрутка належить "Севертранс", приватному підприємству, зареєстрованому в Одесі. У Кривому Розі є представництво. Їм вручено запит з метою отримання пояснень. На даний момент поки відповіді немає", - сказав слідчий.

У зв'язку з цим найближчим часом буде підніматися питання про позбавлення підприємства ліцензії на здійснення пасажирських перевезень. На даний момент також відомо, що маршрутка їхала зі швидкістю 46 кілометрів на годину. Через чотири місяці справу планують передати в суд.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було опубліковано відео з новими подробицями страшної ДТП в Кривому Розі.