RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Усталость и опустошение: появился грустный рассказ о жизни в оккупированном Луганске

В окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Луганську панують втома і спустошення.

Про це в своєму блозі на "Обозревателе" пише Фашик Донецький.

"Якщо порівнювати з Донецьком, то Луганськ на зараз - це місто-привид. Так, до війни Луганськ був типу молодшого брата Донецька, але те, що діється зараз там, - це Прип'ять у Прип'яті. Життя в Луганську ніби завмерло, після 8 вечора зустріти на вулиці людину - рідкість, навіть у центрі міста. Магазини в абсолютній більшості своїй працюють до 5-6 вечора. Виняток - наливайки, які розташовані в приватних секторах міста поблизу будинків. Після 19:00 поїхати маршруткою додому майже нереально", - зазначив він.

За словами блогера, на вулицях міста багато п'яних у камуфляжі, є кадрові російські військові.

"МТС ловить і не ловить. Як пощастить, так би мовити... Настрої місцевих жителів. Моя особиста думка - абсолютна втома і моральне спустошення. Нерви у людей ні до біса, атмосфера тотального страху і доносів не додають здоров'я нікому. Всі ті, хто вміють думати, прекрасно зрозуміли - РФ вони не потрібні, Росія їх кинула", - підкреслив Донецький.

Він додав, що жителі Луганська живуть в очікуванні великої війни.

"Вони прекрасно розуміють, що РФ не піде мирно з Донбасу, а Україна не відступить. Питання тільки в тому, коли почнуться бойові дії і коли Україна роздовбе орків", - підсумував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу насмішила кумедне фото з магазину в Луганську.