RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Ідеальний зразок "русского міра": в мережі яскраво висловилися про знищене селище під Маріуполем

Знищене в ході бойових дій колишнє курортне селище Широкино, поблизу Маріуполя, можна використовувати в якості ідеального зразка "русского міра" і людської жадібності, вважає відомий журналіст Альона Балаба.

Про це вона заявила в коментарі до свого фоторепортажу з селища для Site.ua.

"Ну, жили собі небідні люди на березі синього Азовського моря. Будували гостьові будиночки з червоної цегли прямо на піску, обходячи Водний кодекс України та всі мислимі і немислимі людські закони. В сезон мали з цих "будиночків" некволі гроші. І далі забудовували берег . і від цієї своєї жадібності покликали "русскій мір". Щоб ще більше будувати і "заробляти". Тому що в "русском мірє" вирішити питання жадібній і нечесній людині куди простіше, ніж правдорубу і шукачеві справедливості ", - пише Балаба.

Однак тепер, за її словами, фотографії з Широкино можна ставити в підручники історії про "південний схід" і "Новоросію".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в районі Широкино в результаті підриву на невстановленому предмет 11 березня загинув український військовослужбовець, боєць АТО Олександр Швець.