RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Харковом в ДТП за участю екс-МВСника загинув відомий гонщик: опубліковані фото

На автодорозі неподалік від Кутузівки Харківської області п'яний колишній співробітник МВС влаштував ДТП, внаслідок якої загинув 22-річний гонщик і блогер Андрій Василенко, відомий під прізвиськом Amigos.

Про аварію повідомили в ГУНП Харківської області.

Відзначається, що інцидент стався 1 травня, близько 17:20, біля Кутузівки, - автомобіль Toyota Land Cruiser скоїв лобове зіткнення з Chevrolet Corvette, внаслідок чого водій останнього авто загинув на місці, а пасажирка була госпіталізована в шоковому стані.

Автоблогер Роман Алексєєнко, відомий під ніком Оrjeunesse, розповів про особи загиблих і опублікував фото з місця подій.

"Тільки що бухий П...... на крузаке забрав життя товариша. Виїхав на зустрічну смугу, де переїхав корвет. Водій 200-го крузака виявився співробітником МВС Одарченком Дмитром Миколайовичем. Цитую: "Мені по**й, я співробітник, мені нічого не буде" , - написав Алексєєнко.

Встановлено, що Одарченка тільки в березні 2018 року звільнили з посади завідувача державної лабораторії ветеринарної санітарної експертизи на ринку №10. Він є доктором технічних наук, професором Харківського університету харчування і торгівлі. У його декларації не значився Land Cruiser, - його власником виявився дехто Олексій В'язовченко. На місці подій чоловік показував всім посвідчення співробітника давно розформованого департаменту МВС ДАІ.

Варто зауважити, що вже через годину після інциденту сторінки гонщика Василенка в соцмережах були видалені.

Як повідомляв "Апостроф", 29 квітня від отриманих в автомобільній аварії травм помер Віктор Дьяченко, ветеран АТО і доброволець.