RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Під Житомиром конфлікт в барі закінчився смертельної різаниною: всі подробиці інциденту

У ніч на 29 квітня в Новограді-Волинському Житомирської області від отриманих в ході бійки ножових поранень помер 21-річний студент.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

За наявною інформацією, конфлікт стався біля бару "Від заходу до світанку".

Пораненого хлопця в своєму городі близько 6 ранку виявила 65-річна жителька райцентру. Прибулі за викликом жінки медики констатували смерть молодого чоловіка, який, як з'ясувалося, був 21-річним жителем с. Гульськ, студентом одного з Житомирських університетів.

Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що загиблий разом з товаришами вночі відпочивали неподалік у місцевому барі. Там у них близько 5 ранку виник раптовий конфлікт з іншою групою чоловіків. В ході з'ясування відносин, які швидко переросли в бійку, один з незнайомців і завдав хлопцеві смертельну травму.

"Однак серйозність ситуації в розпалі емоцій ніхто не зрозумів і одні продовжували переслідувати інших. Очевидно, хлопець, тікаючи, і опинився у дворі пенсіонерки, де від отриманих поранень помер", - розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

Всіх учасників інциденту поліцейські встановили в той же день. Підозрюваний в нанесенні смертельної травми був затриманий відповідно до статті 208 Кримінального кодексу України. Він виявився жителем с. Наталівка, 1995 року народження. Ще один учасник сутички також знаходиться в лікарні з ножовими пораненнями.

Досудове розслідування проводиться по п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За позбавлення життя людини з хуліганських мотивів хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Також за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ст. 263 КК) затримано ще одного учасника конфлікту - 33-річного жителя райцентру. У нього під час з'ясування обставин події поліцейські виявили і вилучили гранату Ф-1 з детонатором.

Стосовно обох осіб поліцією порушено клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, 8 квітня, в Києві побилися двоє чоловіків, один з них отримав ножове поранення в обличчя.