RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Під Миколаєвом сталася серйозна ДТП за участю пасажирського автобуса і машини ЗСУ: опубліковано фото

У четвер, 3 травня, під селом Кам'янка, що неподалік від Миколаєва, сталося зіткнення зерновозу з рейсовим пасажирським автобусом і мікроавтобусом ВСУ.

Про це повідомляє видання "Новини N".

Як повідомляється, армійський мікроавтобус Mazda E2200 рухався від Очакова в напрямку Одеської траси. На пошкодженій ділянці дороги він пригальмував перед ямою, через що в нього ззаду врізався тягач DAF з напівпричепом.

Від сили удару мікроавтобус вилетів на узбіччя. Зерновоз виїхав на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з рейсовим автобусом "Миколаїв-Очаків". Автобус також вилетів з дороги в кювет і перекинувся на дах.

В результаті ДТП постраждали водій зерновозу, водій і пасажири автобуса - всього 10 людей. Частина з них були госпіталізовані в лікарні Очакова і Миколаєва, ще частина, яка отримала легкі травми, поїхала до Очакова на попутному транспорті. Що стосується пасажирів мікроавтобуса ВСУ, то ніхто з військовослужбовців не постраждав.

Пізніше прес-центр Командування ВМС ЗС України підтвердив факт аварії на офіційній сторінці в Facebook. Представники військових також повідомляють, що на даний момент ведеться розслідування інциденту.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в неділю, 22 квітня, на Жовтневому проспекті в Миколаєві зіткнулися дві маршрутки, в результаті чого травми отримали троє людей.