RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У поліції розкрили деталі зухвалого пограбування зі стріляниною під Києвом

В результаті збройного пограбування в Броварах 3 травня постраждали двоє людей.

Про це повідомляють в Головному управлінні Національної поліції в Київській області.

"У Броварах, близько 16-ї години, біля одного з банківських відділень, водій автомобіля Mercedes зіткнувся з припаркованим авто Toyota.

Щоб з'ясувати, що сталося, водій Toyota вийшов з машини. У цей момент з іншого авто до нього підбіг невідомий у масці, здійснив прицільний постріл з невстановленої зброї і викрав з салону сумку з грошима", - повідомляють поліцейські.

В ході нападу 46-річний чоловік отримав травматичне поранення ноги.

"Зловмисник був не один, в автомобілі Toyota його чекали спільники. Щоб припинити правопорушення, працівник поліції миттєво відреагував і спробував зупинити нападника. Однак поліцейський отримав тілесні ушкодження, і злодіям вдалося сховатися", - також повідомляють правоохоронці.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", на трасі "Київ-Одеса" орудує банда зухвалих грабіжників, які знаходять на узбіччі автомобілі, ріжуть колеса, розбивають скло, після чого забирають з них всі цінні речі і їдуть.