RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Захоплений Донецьк спорожнів перед великим шабашем: опубліковані показові фото

Напередодні 9 травня окупований угрупованням ДНР Донецьк спорожнів.

Відповідні фото блогер Фашик Донецький опублікував в своєму блозі на "Обозревателе".

Відзначається, що в Донецьк приїхали працівники ФСБ РФ з Ростова, і приїжджають представники росЗМІ, через що ватажки угрупування наказали ретельно прибирати місто і організовувати пошуки "американських диверсантів", через що місцеві жителі вважають за краще зайвий раз не виходити на вулицю.

"Ніхто не хоче ризикувати і стати диверсантом по неволі. Диверсантом опинитися дуже просто зараз - потрібно тупо не так подивитися на воїна динири і все. Далі - справа техніки, точніше тортур духовних", - підкреслив блогер.

За його словами, "МДБ ДНР" наказало бойовикам тимчасово працювати в магазинах, ресторанах і шинках з метою шпигунства за відвідувачами, - за кожного "диверсанта" премія в розмірі повного окладу.

"Люди втомилися від війни. Зайвий раз бачити військову техніку на вулицях за 4 роки - так собі задоволення, надивилися за 4 роки на все. Якщо спробувати одним словом описати настрій суспільства сьогодні в Донецьку, то - струна - найбільш підходить. Сумно, одним словом. Спасибі російським окупантам, що угробили місто", - резюмував Фашик Донецький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі попередили про підготовку провокацій в Донецьку на 9 і 11 травня.