RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Поліція Азербайджану відпустила головного підозрюваного в побитті Найєма

Правоохоронці Азербайджану відпустили Магомед-Аміна Саітова, підозрюваного в побитті депутата Верховної Ради Мустафи Найєма в центрі Києва, який втік в Азербайджан і був там затриманий.

Про це з посиланням на адвоката Олега Іщенка повідомляють "Українські новини".

За його словами, Саітова відпустили незабаром після затримання 5 травня.

"Він був відпущений в зв'язку з відсутністю відповідних документів з української сторони. Правда, у нього забрали паспорт", - сказав адвокат.

Іщенко підтвердив, що Саітов був затриманий в Баку в аеропорту під час повернення в Україну.

"Ми хотіли, щоб він приїхав сам, але тепер йому буде складно виїхати з Азербайджану до завершення екстрадиційної процедури. Фактично українські силовики самі завадили прискорити його повернення", - додав адвокат.

У той же час, як повідомляє прес-служба Шевченківського районного суду Києва, 7 травня на розгляд до суду надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно четвертого підозрюваного в скоєнні хуліганських дій по відношенню до Найєма - Саітова Магомед-Аміна Абубакаровіча, підозрюваного за ч. 2 ст. 296, ч. 1 ст. 122 КК України

Як повідомляв "Апостроф", двоє підозрюваних у справі про побиття в Києві народного депутата Мустафи Найєма є родичами глави Всеукраїнської громадської організації "Діаспора чеченського народу" Данила Гончарова.