RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Аферисти в Києві влаштували стрілянину: опубліковано фото

У вівторок, 8 травня, валютні шахраї в Києві влаштували стрілянину під час спроби сховатися від співробітників правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві.

Відзначається, що працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію, що в столиці діє фальшивий обмінник. У зв'язку з цим вони влаштували засідку біля цього закладу на вулиці Татарській у Шевченківському районі Києва.

"При обміні валюти, а оголошення про надання таких послуг спритники розмістили в мережі інтернет, шахраї, отримавши 10 000 доларів США, намагалися втекти через вікно. Оперативники почали переслідування зловмисників. Під час втечі один з правопорушників застосував зброю в бік поліцейських. Однак завдяки професійним діям правоохоронців його разом зі спільником затримали. У результаті стрілянини ніхто не постраждав", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що з місця події поліція вилучила два пістолети. Зараз за вказаною адресою працює слідчо-оперативна група.

У даний час слідчі почали дві кримінальні провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) та ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Броварах Київської області невідомі зі зброєю намагалися пограбувати чоловіка.