RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Під Києвом конфлікт в барі закінчився викраденням людини: подробиці події

У місті Вишневе Київської області між відвідувачами бару виник конфлікт з бійкою, який закінчився викраденням чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"У місті Вишневе, близько 3 години ночі, чоловік в кафе познайомився з дівчиною. Коли між ними стався конфлікт, який переріс у бійку, події стали розгортатися, як в голлівудському блокбастері. Дівчину швидко прийшли захистити її товариші - кривдника завантажили в багажник автомобіля і вивезли на територію промзони міста", - повідомляють правоохоронці.

Уже в промзоні дівчина рукояткою травматичної зброї била чоловіка по голові, змусила його роздягнутися. Це все знімали на мобільний телефон. Потім дівчина і її знайомі забрали у потерпілого сумку з грошима і втекли.

Поліцейським вдалося вже затримати двох причетних до викрадення і побиття чоловіка. У них вилучено мобільний телефон з відзнятим відеодоказом і травматичну зброю. Також вилучено автомобіль "Шевроле", в якому перевозили викраденого і де залишилися його речі.

Затриманим обрано запобіжний захід - домашній арешт. Зловмисникам оголошено підозру за ч.2 ст.186 (грабіж) та за ч.1 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", в Петропавлівській Борщагівці під Києвом двоє школярів влаштували різанину, внаслідок якої загинув один з неповнолітніх.