RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Житомиром люди загинули в страшній ДТП з пожежею: опубліковано фото

У четвер, 10 травня, на 218 км дороги Київ-Ковель зіткнулися Mazda та Chevrolet, в результаті чого три людини загинули і ще одна отримала травми.

Про це повідомляє прес-служба ДУ ДСНС України в Житомирській області.

"10 травня о 13:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на 218 км автодороги Київ-Ковель поблизу с. Болярка Олевського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків - Mazda і Chevrolet. В результаті чого загинули 3 людини, 1 травмована і загорівся автомобіль Chevrolet", - йдеться в повідомленні відомства.

Пожежу погасили прибулі на місце надзвичайної події рятувальники.

Аварія викликала бурхливу реакцію в соцмережах.

"Аваков, де камери ?!", "Та там *їздец а не дорога, все обганяють по зустрічній, вночі дальнім сліплять. Траса з таким навантаженням не повинна бути однополюсною", "Аварії були і будуть, питання не в обгоні а в дорогах, пора вже робити між містами по дві смуги, зрозуміло що хтось не зможе їхати за фурою 60 км", - коментують фото з місця ДТП користувачі в співтоваристві Київ оперативний в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 9 лютого, на трасі Київ - Житомир сталася серйозна ДТП, в результаті якого позашляховик перетворився на купу металу.