RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Чорногорії зарізали українку, яка володіла елітними готелями: опубліковано фото

У місті Котор (Чорногорія) увечері 11 травня була знайдена вбитою громадянка України Анастасія Лашманова, яка займалася готельним бізнесом.

Про це повідомляє Standard.

Тіло зі слідами насильства було виявлено в квартирі, де жила українка. За попередніми даними, Лашманова була убита внаслідок ножових поранень. Причини вбивства поки не називаються.

Також повідомляється, що ввечері жінку бачили в Подгориці, потім в Цетіньє і Которі.

Лашманова була директором компаній Mimoza group i Sea trade. Остання фірма три роки тому купила знаменитий готель Мімоза в центрі Тівата і в цьому місці закінчила будувати новий готельний комплекс. Також вона була власником елітного комплексу "Перла" в Porto Montenegru в Тіват. Крім того, володіла салоном краси "Фатальна", який розташований в престижному апарт-готелі Tre Canne в Будві.

За даними FOS, активи Лашманової оцінюються приблизно в 105 мільйонів євро.

Відомо, що вона приїхала в Чорногорію кілька років тому, мала російський паспорт і спочатку працювала офіціанткою. За даними деяких ЗМІ, за активами Лашманової стоїть російський бізнесмен Валерій Задорін. Він є власником російської компанії "Арома" - однієї з найбільших фірм з продажу предметів розкоші.

Фото: standard.co.me

Як повідомляв "Апостроф", в місті Мелфі італійської провінції Поненца вбили українку Марину Новожилову.