RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Місто щастя": в мережі одним фото показали, до чого Росія довела Крим

У ресторанах окупованої Росією Ялти почали продавати пиріжки, щоб не розоритися, що викликало бурхливу реакцію користувачів мережі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала місцева жителька Illona Karaçan.

Відзначається, що багато ресторанів, які раніше були відомі як дорогі, пафосні і недоступні, почали продавати пиріжки з капустою, з картоплею, яблуками та іншою начинкою, - щоб скласти конкуренцію привокзальним наливайкам і генделикам.

"Мабуть, залишилося зовсім небагато часу до того моменту, коли в меню ялтинських ресторанів з'явиться насіння соняшнику і гарбуза, що подаються порційно в конвертиках зі старих газет, - йдеться в повідомленні. - Колишнє місто щастя, намагаючись вижити в нових умовах майже повністю втратило залишки колишньої лиску".

"Що ви розумієте в маркетингу :) це тонкий хід для заманювання туристів", "Какао з пінкою і березовий фреш треба", "Сподіваюся, в меню також є бояра", "Так багато кафешок стали наливайками, щоб вижити", "Зате тепер кожен зможе відвідати ресторан, скуштувати пиріжок!", "Від фуагра і фондю до пиріжків з картоплею... це перемога на межі фолу", - прокоментували меню в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фото Ялти, що потопає в смітті.