RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путінський байкер приїхав до Луганська з "катафалком": в мережі висміяли фото

У суботу, 12 травня, в окупованому бойовиками ЛНР Луганську байкери клубу "Нічні вовки" влаштували відкриття мотосезону з нагоди "дня республіки".

Фото з місця подій публікують сепаратистські ЗМІ.

Відзначається, що колону мотоциклістів очолив лідер "Нічних вовків", шанувальник президента Росії Володимира Путіна Олександр "Хірург" Залдостанов.

"Все бунтівні "Республіки" для мене - мої друзі. Це все те, що неймовірно притягує: цей дух опору цьому глобальному сатанізму. Тут сама Росія, тут її дух, який, може бути, в Москві не так відчувається, як тут. Тут більше Росії, ніж в столиці", - заявив Залдостанов на заході.

Варто зауважити, що в соцмережах посміялися над словами "Хірурга" і фотографією його "катафалка":

"Кого ж вони возили в цьому катафалку, якщо "російський дух" стояв міцніше, ніж у смердящій чи то сірою, то чи метаном Москві?) Невже "велика дипломатія молодих республік" таки довела до обміну досвідом з Мадагаскаром, і донбасити в честь свята відкопали "героїв республіки"?)", - поцікавився політтехнолог Олексій Голобуцький.

"На естакаді перед напівзанедбаним вокзалом, мертве електронне табло, порожній готель. Там, трохи нижче, був поштамт... Потяги не ходять... Навіть в мацкву", "А кого ховають?", "Який катафалк! Лікар сказав: - в морг, значить - в морг", - додали користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександру Залдостанову заборонили в'їзд на територію Боснії і Герцеговини.