RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Похолодання і грози: прогноз погоди в Україні на найближчі дні

На поточний тиждень синоптики прогнозують грозові дощі, які принесуть похолодання в деякі регіони України.

За даними українського Гідрометцентру, у вівторок, 15 травня, дощі з грозами пройдуть в східних і західних регіонах України, торкнувшись центральних регіони країни. На сході країни температура повітря сягатиме до +26 градусів. А ось на заході України похолоднішає до + 17-21. На півночі, в центрі і на півдні України без опадів, мінлива хмарність. Температура + 22-26 тепла.

16 травня на більшості території України стане тепліше - до +27. Прохолодна погода з температурою до +19 збережеться на заході країни. На сході, заході і в деяких північних регіонах країни дощитиме. У центрі і на півдні без опадів.

У четвер, 17 травня, погода буде такою ж, як і днем раніше. При цьому потепління торкнеться і західної частині країни. Термометри будуть показувати до +23. На заході і сході країни продовжаться дощі, при цьому в західних регіонах вони будуть грозовими.

18 травня грозові хмари затягнуть небо над усією Україною без винятку. На заході країни знову похолодає до +19. На решті території буде до + 22-14 тепла. На сході місцями до +27.

У суботу, 19 травня, грозовий фронт зміститься на південний схід України і торкнеться частини північних регіонів. На решті території прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Температура повітря не зміниться і лише на заході України підвищиться до +21.

Детальний прогноз читайте в матеріалі "Апострофа": Буде кілька сюрпризів: прогноз погоди в Україні на 9 травня і весь місяць.